Alles over CLASSY Lifestyle

CLASSY Lifestyle (www.classy.nl)  is het nieuwe crossmediale platform waar je alles leest over de laatste trends op het gebied van beauty, mode, wonen, reizen, food, persoonlijk en lifestyle. Het platform bestaat uit een eigentijdse mix van media en communicatie en sluit altijd aan op de laatste trends. Ons team van journalisten en bloggers zorgt ervoor dat je dagelijks verrast wordt met nieuwe ontdekkingen, trendy tips en ideeën over smaakvolle cadeaus.

CLASSY Lifestyle dragen we niet alleen uit via onze website, maar ook via onze socials op Facebook, Instagram en Pinterest. Maar er is meer. Lees ons magazine CLASSY Lifestyle, waarvan de nieuwe editie nu in de winkel ligt. Elke twee maanden is deze eigentijdse, stijlvolle glossy te verkrijgen in heel Nederland.

Een magazine boordevol lifestyle tips en verhalen onder andere over comfortabel wonen, veilig reizen in coronatijd naar de mooiste plekjes en persoonlijke anekdotes waarin je je zelf kunt herkennen. Maar ook interviews met sterren, deskundigen en trendsetters. CLASSY spreekt ze ‘all over the world’.

Op CLASSY Radio zenden we dag en nacht, zeven dagen in de week non-stop smooth music en classy sounds uit, verpakt in hits van toen en muziek van nu. Het veelzijdige repertoire is verpakt in een strakke horizontale programmering en wordt elk half en heel uur voorzien van het laatste nieuws, verkeersinformatie en het actuele weerbericht.

CLASSY TV is op dit moment volop in ontwikkeling. Hier zal een carrousel aan lifestyle video’s komen die je naar betoverende oorden brengt, laat binnenkijken in majestueuze paleizen en alles vertelt over fashion shows, beautyproducten en healthy food.

CLASSY Lifestyle is jouw kompas, spreekt jouw taal en informeert je via al deze kanalen. Al onze mediakanalen staan met elkaar in verband en informeren je op prettige en toegankelijke manier. En als je geluk hebt win je ook nog een van die mooie prijzen die regelmatig cadeau doen. Kortom, CLASSY Lifestyle laat je de trends van het moment lezen, zien, beluisteren en vooral meebeleven!

CONTACT
Wij staan altijd voor je klaar!

CLASSY LIFESTYLE

STUDIO 21 – MEDIA PARK
JOOP VAN DEN ENDEPLEIN 9
1217 WJ HILVERSUM
T. 0031 (0) 35 6770780
 

CLASSY LIFESTYLE commercie

MARIE CURIESTRAAT 2
3846 BW HARDERWIJK
T. 0031 (0) 341 413202


WWW.CLASSY.NL