CULINAIR

Healthy food, maar vooral genieten

Vier high-end foodinfluencers vertellen alles over de laatste foodtrends, de mooiste hotspots en de liefde voor goed en gezond eten. We gaan voor de beste foodexperience en dus meer genieten.

Fotografie: Gema Romero
Fotografie: Gema Romero

Remko The Healthy Chef

Remko Schippers (48) is een laatbloeier. Zo werkte hij vele jaren in de horeca en had hij zijn droom om chef-kok te worden bijna opgegeven. Totdat hij van de een op andere dag zijn slechte gewoontes opgaf. Nu serveert hij als Remko the healthy chef zijn gerechten aan celebrities en high society op de mooiste plekken van Ibiza.

Foodtrends volgens Remko: Vegetarisch en vegan

Remko: ‘Waar je ze vroeger met een lampje moest zoeken, komen er nu steeds meer mogelijkheden. De vegan producten worden zelfs al met een groen kaartje aangeduid. We gaan met z’n allen meer plantaardige producten consumeren, want op grote schaal dierlijke producten produceren kán gewoon niet meer. Restaurants spelen er ook op in. Dat was vroeger not done. Ik vind het mooi dat er restaurants zijn die vegetarisch en vegan als basis hebben en waarbij je als optie vlees of gevogelte kan bestellen.’

Benieuwd naar de laatste foodtrends? Lees het volledige artikel nu in CLASSY Lifestyle!

Lees meer over:
Lavazza