LIFESTYLE

Marieke Hagesteijn

Marieke scoorde haar laatste kerstinkopen bij Westfield Mall: "Een unieke belevenis!"

De één viert Pakjesavond, de ander hecht meer waarde aan Kerst. Classy blogger Marieke doet zelf trouw aan Sinterklaas, maar kerst gaat zeker niet meer voorbij zonder een cadeautje onder de boom. 'Als ik eerlijk ben, hebben de cadeautjes bij ons voor kerst een beetje een luxe tintje. Zie het maar als een extraatje. Dit jaar gingen we met de familie bijvoorbeeld kerstshoppen in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Een unieke belevenis...'

'Eén keer eerder bezocht ik Westfield Mall of the Netherlands en heb het toen ook ervaren als een 'belevenis'. Het is zo overweldigend, mooi en zo multifunctioneel... Dat begint al zodra je met de auto komt aanrijden. Zeker nu, terwijl de kerstspirit leeft en je zowat een adrenalinekick krijgt. "Ik wil naar binnen", ging er door mijn hoofd. Het parkeren gaat vlot en daar hoef je niet voor te betalen. Dat vind ik toch echt een pré... Man, man, man, wat moet je veel afrekenen op sommige locaties...

Zodra je in Westfield Mall of the Netherlands de roltrap neemt, is het één en al luxe. Ik ben ooit in de Dubai Mall geweest en ik kan je vertellen: de ervaring is gewoonweg te vergelijken met dit Nederlandse winkelcentrum. 

Deze keer stond kerstshoppen hoog in het vaandel. Heel relaxed, want nog twee weken te gaan op het moment dat we in de mall liepen. Maar niet getreurd voor degenen onder ons die nog niet alles in huis hebben. Want je vindt bij Westfield letterlijk alles onder één dak. Van Mediamarkt tot nagelstylistes en van fashion voor iedereen tot de aankoop van een luxe auto.

Als eerste bezochten we YAYA, een heerlijke kledingwinkel voor dames, jong en oud. Leuk om te zien dat de nieuwe collecties alweer te bewonderen waren, zodat we ook na de kerstdagen nog iets leuks kunnen dragen. Wel viel mijn hoog nog op een hippe warme winteroutfit, dus die ging mee naar huis. De dochter van Claudia ging hier naar huis met een kittig faux Leather rokje, Chanel look! Echt heel leuk. Deze winkel was voor mij een ontdekking: we werden zo vriendelijk geholpen met enorm veel geduld... Met een kopje koffie erbij, en voor ieder wat wils. 

We konden de verleiding niet weerstaan om ook bij MSCH Copenhagen binnen te lopen. Deze winkel verkoopt ietwat sportieve, stoere kleding, maar zeker ook vrouwelijk. Een geweldige rijblouse, een mooie wollen trui, een lekkere spijkerbroek, maar ook leuke frisse jurkjes. Met een lief bloesje en een paar leuke sieraden voor mijn dochter ging ik meer dan blij de winkel uit. Claudia kocht hier een fijne wintertrui en een mooie jurk voor de feestdagen. Ook hier werden we weer royaal ontvangen. Als een kledingmaat er niet tussen zat, keken de medewerkers direct of deze niet toch nog op voorraad was. Het vest waar ik mijn oog op had laten vallen, werd zelfs van de paspop gehaald. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Ons gezin houdt van een bezoekje aan de sportschool, en het liefst zo stijlvol mogelijk. En wauw, mijn hart ging sneller kloppen bij het bezoek aan de winkel van Guess. Wat een prachtige sportkleding hebben ze hier. Zowel voor mijn dochter als voor mezelf ligt er een sportieve outfit onder de boom. Ook bij Claudia gingen er setjes mee voor het hele gezin, tevens voor manlief. De collectie is echt heel onderscheidend, daar kun je de sportschool wel mee trotseren. Zo lief, alle pakketjes werden met zorg verpakt: dus direct geschikt om onder de boom te leggen. 

Bij Bath and Body Works vonden we de laatste 'verwennerijtjes' voor het hele gezin. Deze winkel was me van tevoren sterk aangeraden, en dan vooral een speciale geur, de Mahogany Teakwood. Nou ik kan jullie vertellen dat ik de roomspray ervan heb gekocht en ik krijg er gewoon vleugels van als ik door mijn slaapkamer loop. De keus hier is enorm, ik kan me niet voorstellen dat je hier niets kunt vinden. De verpakkingen zijn er in verschillende maten, dat is ook fijn. Mocht het uiteindelijk dan niet zo bevallen, dan is er nog geen man over boord! En, je kunt er voor haar, hem, de kids en en je huis terecht.

We waren op tijd in de Westfield Mall voor het kerstshoppen. Nadat we onze cadeautjes hadden verzameld, hebben we hier ook heerlijk geluncht. Even tot rust komen en genieten van alle kerstversieringen. De drukte viel overigens erg mee, bovendien is deze mall zo groot dat de mensen zich direct verspreiden over alle winkels. Ik heb genoten van deze dag en zou bijna tegen iedereen willen zeggen: gaat dat zien! Ik kom absoluut snel weer terug, het is een ideale omgeving om te shoppen. 

Tip: op donderdag 16 december heeft Anna Nooshin haar eerste Noosh pop-up store (cosmeticalijn) geopend, die twee weken in de Westfield Mall Netherlands te Leidschendam te bezoeken is. De getrainde Noosh-visagisten voorzien je hier van een beauty touch-up en advies. Ook voor exclusieve Holiday Gift sets kun je hier terecht.'

*Notitie van de redactie: op het moment van het schrijven van dit artikel was nog niet bekend dat er een nieuwe lockdown zou gaan plaatsvinden. 


Moeder, Vrouw, Sportief, Fit, Modebeust en Motivator. Nu de kinderen langzaam uit huis gaan, kiest Marieke voor haar vrijheid en laat ze graag inspireren door alles dat op haar pad komt. Ze koestert een grote liefde voor schrijven.