LIVING

Kerst met PTMD

Christmas is coming!

De dagen worden korter en de temperatuur zakt. De winter komt er aan en natuurlijk betekent dat ook kerst! Ongetwijfeld zal de kerstperiode dit jaar anders zijn dan voorheen. Maar ondanks alle corona maatregelen maken we er het beste van! 

Elk seizoen heeft zijn eigen charme, maar kerst heeft iets speciaals. Ook voor FIRA WONEN! De koude en donkere dagen zorgen immers voor veel warmte, sfeer en gezelligheid in huis. De kerstcollectie van het merk PTMD bestaat dit jaar uit verschillende accesoires ieder met hun eigen unieke touch! 

Kerst shopping bij FIRA WONEN
Bij FIRA WONEN is iedereen welkom, zowel in de winkels als online biedt FIRA WONEN het grootste aanbod van de prachtige collectie van PTMD. Zowel online als in de winkels!
Hier kan natuurlijk niet de prachtige kerstcollectie 2020 van PTMD ontbreken. 
Geef jouw kerstboom een glamoureus tintje met de kleurrijke en unieke kerstballen van PTMD. Laat jouw huis stralen met de verschillende windlichten. Mix en match om zo een luxe kerstsfeer te crëeren! 

Ook als je geen enorme kerstfan bent, zijn er sfeervolle opties om je interieur aan te passen op de feestdagen. Leg bijvoorbeeld verschillende sierkussentjes of kleedjes op je stoelen en/of bank met een leuke winterse print

De kerstcollectie van FIRA WONEN ligt eind oktober in alle winkels. Bezoek de website van FIRA WONEN om te kijken naar een vestiging bij jou in de buurt.

Wij wensen je alvast veel shopplezier! 
Lavazza