LIVING

Marieke Hagesteijn

Dé statement accessoires van dit winterseizoen volgens blogger Marieke

De donkere maanden zijn weer aangebroken. Herfst. Winter. Koud, maar cosy. En dat betekent dat we meer thuis in huis spenderen. Op die koude dagen zijn we gesteld op een beetje gezelligheid. Ook Classy blogger Marieke maakt zich 'schuldig' aan een extra stukje deocratie hier en daar voor op de tafel of in de vensterbank. 'Ook besteed ik meer aandacht aan de gedekte tafel als er vrienden over de vloer komen.' Welke accessoires zijn volgens Marieke de hit van dit seizoen?

'Ik weet niet of jullie het merk Anna + Nina kennen, maar zij hebben ontzettend leuke accessoires voor in huis. Momenteel hebben ze een exclusieve samenwerking met de iconische Liberty Londen Designer Department Store hetgeen leidt tot super fleurige en gezellige items voor in huis. Je zou het meer "statement" accessoires kunnen noemen. De vele printjes, kleuren, aparte vormen zullen gegarandeerd tot een gesprek leiden! 
 
De kleuren, zoals oranje, geel, roze, paars, hemelsblauw en mosgroen zullen een eye-catcher op jouw gedekte tafel zijn. Ik had al blauwe waterglazen, maar ben om en wil graag voor de feestdagen wat meer oranje op de tafel! Ik denk dan aan kaarsen houders, borden, theepotjes en nog veel meer. Het lijkt me geweldig om eens een kleurrijke tafel te hebben in plaats van het standaard wit, goud en zwart! 
 
Anna, van Anna + Nina, is super tevreden over het resultaat, ze noemt het zelf een wonder! Deze samenwerking heeft echt geleid tot een collectie waar ze zelf enorm trots op zijn. Vanaf 22 oktober is alles beschikbaar op de site van Anna-Nina en op die van www.libertylondon.com
 
Anna + Nina is overigens een Nederlands merk dat bekend staat om de opvallende sieraden en decoratie voor in huis. Het is zeker meer dan de moeite waard om deze eens te googelen, ikzelf ben groot fan van Anna + Nina!
 
Moeder, Vrouw, Sportief, Fit, Modebeust en Motivator. Nu de kinderen langzaam uit huis gaan, kiest Marieke voor haar vrijheid en laat ze graag inspireren door alles dat op haar pad komt. Ze koestert een grote liefde voor schrijven.Lavazza