LIVING

Stijlvolle herfstboeketten voor in huis

Nu het herfst is en de bladeren aan de bomen prachtig verkleuren, is het natuurlijk ook tijd om die mooie herfstsfeer zo in huis te halen. 

Zo zijn o.a. kerststukjes en pompoenen op dit moment erg in trek. Aanrader is ook het nieuwe bloemen assortiment van Greetz, waarin meerdere herfstboeketten zijn opgenomen.

Boeket pompoen

Mooi boeket bloemen met verschillende herfstkleuren. In het boeket zijn herfstbladeren verwerkt en kun je de volgende bloemen vinden: chrysanten, lelies, rozen en gerbera's. Met dit boeket haal je niet alleen de herfst in huis, maar ook een flinke dosis vrolijkheid.

Boeket herfst 

De naam van dit boeket zegt alles. Met rozen, lelies, leeuwenbekken, anjers, chrysanten en gerbera's heb je een aantal seizoensbloemen die het zorgen voor die gezellige herfstsfeer die bekend staat om de warme kleuren. De grote bloemen zorgen voor een indrukwekkend stuk. Het is dan ook niet gek dat dit een van de meest gekozen boeketten is om in eigen huis te halen of om cadeau te geven.

Boeket Hortensia

Deze prachtige gekleurde hortensia is een aanwinst en eyecatcher in iedere huis. Leuk is dat dit boeket wordt bezorgd inclusief bijpassende vaas. Sterker nog de blauwkleurige transparante vaas zorgt voor extra sfeer en maakt het zeer stijlvol.

Lees meer over: