LIVING

Een unieke cadeau- en giftshop!

Opening 'De Schatkamer van FIRA' in Barneveld

Dit weekend (vanaf zaterdag 26 september) is het zover! Dan openent FIRA alweer haar 4e 'De Schatkamer van FIRA' en deze kunt u vinden in Barneveld! 

Afgelopen weken is er keihard gewerkt en hebben we al een flink aantal nieuwsgierige bezoekers moeten afhouden, maar vandaag is het zover. De Schatkamer van FIRA in Barneveld is geopend!

PTMD; Designed with passion
Bij 'De Schatkamer van FIRA' ervaart u een unieke combinatie van de geweldige collectie van PTMD met prachtige cadeau artikelen. Voel u welkom in de wereld van FIRA en laat u inspireren door de verrassende collectie van PTMD. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires. De winkels verrijken het interieur van uw favoriete leefruimte.
Onze slogan is dan ook; 'Genieten van elk moment geeft telkens weer een bijzondere ervaring!'

Woon- en cadeau concept
Bij 'De Schatkamer van FIRA' bent u aan het juiste adres voor een uniek en persoonlijk cadeau. U kunt uw cadeau zelf samenstellen of kiezen uit een pakket die al voor u klaar staat in de winkel. De keuze is divers en elk pakket is door onze stylistes uitgekozen en luxe ingepakt. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid!

Shop online
Naast onze winkels in Harderwijk, Ermelo, Dronten en Barneveld hebben wij ook een eigen online webshop. Hier kunt u de gehele collectie bekijken, waar en wanneer u wilt! 
Website: www.firawonen.nl

 

 

Lees meer over:
Lavazza