TRAVEL

Is er ook foundation voor een beschadigde auto?

Een lipstickje hier, wat oogschaduw daar, mascara erop en nog gauw een borstel door het haar. Je bent helemaal klaar om te vertrekken, totdat je dat vervelende deukje of krasje op jouw auto ziet. Zonde toch! Was er maar zoiets als foundation voor je auto, zodat je kleine oneffenheden goedkoop kan maskeren.

Cosmetische schade, zoals een klein deukje of krasje, is voornamelijk een doorn in het oog! Want jouw auto is waarschijnlijk één van de meest kostbare investeringen. Dat je hier zuinig op bent, begrijpen we dan ook maar al te goed.

Hoe zuinig je er ook mee omgaat, de auto krijgt veel te verduren. Zo wordt ‘ie onder andere blootgesteld aan uiteenlopende weersomstandigheden. Tegelijkertijd wordt het ook steeds drukker op straat. Kleine schades zijn hierdoor helaas al snel een feit. Maar wist je dat je al voor een klein bedrag zo’n kleine schade kunt laten repareren? Zo hoef jij je niet langer te storen aan dat krasje of deukje!

Geen foundation nodig dankzij ‘Spotrepair’
Bij Broekhuis kan je terecht voor verschillende, voordelige manieren om jouw schade te laten repareren. Zo kunnen de specialisten gebruikmaken van ‘Spotrepair’, waarbij de auto niet helemaal uit elkaar gehaald hoeft te worden. Hierdoor besparen de monteurs op tijd en materiaal, en jij dus op de kosten.

Wist je dat in sommige gevallen het voordeliger kan zijn om ervoor te kiezen zelf de reparatie van de schade te betalen? Zeker wanneer het om een relatief klein bedrag gaat, kan het op de lange termijn voordeliger zijn om zelf de reparatie te betalen. Zo verlies je namelijk geen schadevrije jaren bij de verzekeraar en blijft je premie van de autoverzekering zoals je gewend bent. Als je schade claimt kan de verzekeraar de premie verhogen, waardoor je maandelijks meer moet betalen. Zonde wat ons betreft. Daarom is het in sommige gevallen aan te raden om zelf de reparatie te betalen en niet via de verzekeraar op te lossen.

Benieuwd wat de professionals van Broekhuis Autoschade voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van de 13 vestigingen en informeer naar de mogelijkheden! Ze staan graag voor je klaar en zij kunnen je ook adviseren over het wel of niet claimen van de schade bij de verzekeraar.

 

> Ontdek Broekhuis Autoschade

Lees meer over:
Lavazza