TRAVEL

Private Mansions: win een overnachting!

Ontdek de pracht en praal van onze hoofdstad op authentieke wijze: de romantische suites van Private Mansions prikkelen de zintuigen en laten je een andere kant van Amsterdam zien. Intiem, luxueus en een tikkeltje spannend. Een unieke ervaring!

Win een overnachting in The Secret Chapel!
Win een overnachting in The Secret Chapel!

The Secret Chapel

In het bruisende hart van de stad schuilt een klein 17e-eeuws kapelletje: een oase van rust, recht tegenover het imposante gebouw van De Nationale Opera & Ballet. Wanneer je het adres – Amstel 98 – bereikt, biedt een zandstenen poortje toegang tot het Swigtershofje. Dit is een van de kleinste hofjes van Amsterdam. De locatie is uniek: je bevindt je tussen de Amstel en het Rembrandtplein, maar geniet alsnog van een discreet en intiem verblijf.

The Mayer Mansion

Een flamboyant herenhuis in de culturele hoofdstraat van Amsterdam: The Mayer Mansion
gevestigd aan de Nes is een ‘one of a kind’. Het pand kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot het jaartal 1417. Toentertijd bevond hier zich een kloosterwoning van het Mariaklooster. Nu kun je op deze excentrieke locatie overnachten, dineren en feesten in een van de talloze kamers. The sky is the limit!

TIP: In deze editie van CLASSY Lifestyle geven we een overnachting in The Secret Chapel weg. Zoek het artikel snel op in het blad en doe mee!

Lees meer over:
Lavazza