BEAUTY

Snel vet verbranden doe je zo!

Ook met de herfst voor deur willen we natuurlijk lekker fit zijn. We geven je dan ook graag praktische tips om sneller vet te verbranden!

Krachttraining doet wonderen. Veel vrouwen denken dat je van krachttraining enorme spierballen krijgt, maar dat is gelukkig een fabeltje. Krachttraining is juist heel goed voor je vetverbranding. Spieren in rust verbranden namelijk meer calorieën dan vetweefsel Tip: probeer eens een intervaltraining.

Drink niet te veel alcohol. Alcohol vertraagt namelijk de vetverbranding. Jammer, maar helaas waar. Tip: als je toch een glaasje alcohol drinkt, drink daarnaast dan ook een glas water.

Voor een goede vetverbranding is een goede stofwisseling noodzakelijk. Dat begint met een voedzaam ontbijt. Eet gedurende de dag ook gezonde (!) tussendoortjes en drink voldoende water, zodat je stofwisseling op gang blijft. Tip: Staar je niet blind op calorieën. Een stuk taart kan hetzelfde aantal calorieën bevatten als een grote portie groenten. Het gaat om de goede calorieën!

bron: www.gooisch.nl

Lees meer over: