LIVING

De Schatkamer van FIRA open in Dronten

De ontwikkelingen bij FIRA WONEN staan niet stil en wij kunnen dan ook met trots zeggen dat na 2 shops in Harderwijk en 1 In Ermelo nu Dronten in aantocht is. De Schatkamer van FIRA WONEN opent aanstaande vrijdag haar nieuwe shop in de Rede passage 6-8.

Na Dronten komt Barneveld en verder zijn wij aan het kijken waar we daarna gaan openen gedacht wordt aan Nunspeet, Amersfoort, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam of Alkmaar. Wij willen met dit nieuwe concept zo een 25 winkels openen door heel Nederland en misschien zelfs nog wel meer. Bezoek onze website voor de adressen van onze shops; www.firawonen.nl

Wat maakt de Schatkamer van FIRA WONEN uniek? Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde mensen, brengt PTMD steeds weer een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten. De collectie bestaat o.a. uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen, (wand) decoratie en andere accessoires. De winkels verrijken het interieur van uw favoriete leefruimte. Onze slogan is dan ook; genieten van elk moment geeft telkens weer een bijzondere ervaring. We kiezen de juiste collecties om u ultiem te kunnen laten genieten van een moment. De collectie van PTMD is ervoor gemaakt om te mogen genieten. Met onze cadeaus geeft u het perfecte cadeau.

Lees meer over: