LIVING

FIRA Schatkamer nu ook in Ermelo

Het is eigenlijk wel bijzonder dat er in Ermelo niet een echte woonwinkel is. Dat vinden niet alleen veel Ermeloërs, maar ook vakantiegangers vinden het een gemis! FIRA WONEN zag hier een kans en besloten dit op te pakken. Het resultaat is dat er eind juni in de Stationsstraat een tweede vestiging van 'Schatkamer van FIRA WONEN' is geopend!

Eerder in april opende FIRA al haar eerste winkel 'Schatkamer van FIRA WONEN' in de Donkerstraat in Harderwijk. De bedoeling is dat er in korte tijd zo’n vijfentwintig soortgelijke winkels bijkomen.
Vorig jaar september startten FIRA (naast een Hippische onderneming) met FIRA WONEN, een Woonoutlet en Experience megastore in het oude pand van Silo 6 aan de Marie Curiestraat in Harderwijk. ,,We hebben hier een oppervlakte van tweeduizend vierkante meter en zo’n 84.000 artikelen op voorraad. In het midden van de zaak staat een zuil waarin je je bestelling kunt invoeren en de volgende dag kunnen we die dan al leveren. Geen lange levertijden, zoals bij de gemiddelde woonwinkel de gewoonte is." 

Onze vrouwen misten een goede en leuke woonwinkel waar je tussen allerlei woonaccessoires kunt snuffelen en daarnaast ook cadeautjes kan kopen. ,,Dus zijn we die maar zelf begonnen. De mensen achter FIRA investeren veel voor een mooie uitstraling die in alles wordt doorgetrokken. Zowel in de winkel, als in het assortiment. ,,Als je langs de winkel loopt, denk je dat het een dure winkel is, maar je wordt naar binnen gezogen en dan verrast door de prijzen.’’ Door een groot assortiment en groot inkopen, lukt het de prijzen laag te houden. ,,De kleinere winkels – nu nog in Harderwijk en Ermelo, en op termijn in Dronten en Barneveld – worden ook gebruikt om klanten naar de grote Megastore Woonoutlet en Experience in Harderwijk te trekken. DE invalshoek van FIRA is: passie, plezier, het moet vooral leuk zijn!
Bezoek de website voor verkooppunten, www.firawonen.nl

Lees meer over: