TRAVEL

FIRA Lodges bij park Drentheland

Woensdagavond is de FIRA Lodge vanuit Nunspeet naar park Drentheland gebracht. Het stuk techniek en paardenkracht wat bij het vervoer kwam kijken was mooi om te zien! Kijk ook zeker op de FIRA FB pagina om hier wat dronebeelden van te bekijken.

https://www.facebook.com/FIRApaardenjij/videos/2640820412851540/

 

De eerste FIRA Lodge is klaar voor plaatsing. De bijna 7500-8000 kilo wegende Lodge is naar Park Drentheland gebracht. Na 7 weken is het zover, de bouw is klaar, de check is gedaan. Is het raar om te zeggen dat de Lodge nog mooier is geworden dan FIRA & Recrom hadden durven dromen?

Voor wie denkt, huh, kun je de lodge niet beter ter plekke op het park bouwen? Nee, op deze manier kun je de Lodge veel efficiënter bouwen en heb je alle benodigde materialen in de fabriek makkelijk tot je beschikking. Alleen de serre wordt ter plekke nog aan de Lodge bevestigd. 

Na de plaatsing kunnen de interieurstylisten van FIRA Wonen aan de slag, om de Lodge met mooie meubels en decoratie in te richten. In de loop van volgende week verwacht FIRA jullie het eindresultaat te kunnen laten zien.

Lees meer over:
Lavazza