TRAVEL

Uniek nieuw concept! FIRA Lodges

Al 30 jaar lang is Paul Westra als ondernemer actief. Vooral de laatste jaren binnen de recreatiesector en dit heeft geleid tot een nieuw bedrijf. De Recreatie OntwikkelingsMaatschappij, kortweg RECROM.

Op vakantie in eigen land, paardensportliefhebbers ontdek de FIRA Lodges!
Samen met zijn partners heeft hij vele ondernemers kunnen helpen bij het upgraden van hun vakantieparken. Paul omschrijft zichzelf als ras opportunist, iemand die kansen ziet en benut. Kwalitatief hoogstaande lodges, waar ook paardensportliefhebbers kunnen overnachten dichtbij goed aangeschreven paardensportbedrijven, daar ontbreekt het in Nederland nog aan. 

Zou je ons het concept kunnen uitleggen achter de FIRA Lodge?
‘Middels de FIRA Lodges bieden we particulieren en ook bedrijven de mogelijkheid om luxe lodges aan te schaffen die vervolgens voor recreatiedoeleinden verhuurd kunnen worden. Het mooie aan onze werkwijze is ook nog eens dat alle administratieve handelingen qua verhuur aan derden voor de eigenaren uit handen wordt genomen. Het project is exclusief, totaal zullen er een beperkt aantal FIRA Lodges in Nederland gebouwd en geplaatst worden. Daarmee weet je dus ook als potentiële eigenaar dat je uniek bent in wat je aanbiedt. We zullen er ook zeker voor zorgdragen dat de 100 FIRA Lodges geografisch door heel Nederland verspreidt worden. De Lodges worden compleet ingericht afgeleverd, dus als eigenaar kun je meteen starten met de verhuur van je Lodge. Of er natuurlijk eerst zelf even flink van genieten.’ 

Kun je ons uitleggen hoe FIRA binnen dit concept past?
Zelf is Paul expert als het aankomt op het bouwen en ontwerpen van de lodges. Voor de aankleding was hij echter op zoek naar een goede partner die de lodges van een stijlvolle aankleding kon voorzien. Paul kwam terecht bij FIRA Wonen in Harderwijk. FIRA Wonen omvat een woonwinkel van het merk PTMD gecombineerd met het in huis afstylen van de aankopen indien dit de wens van de klant is.

 

Waar kunnen geïnteresseerden de FIRA lodges bekijken?
Geïnteresseerden kunnen straks op afspraak de sfeer binnen de FIRA Lodges proeven en zien van welke kwalitatief hoogstaande materialen ze gemaakt zijn.

Lees meer over:
Lavazza