LIFESTYLE

7 tekenen dat hij de ware is

Je bent gek op hem, maar vraagt je wel soms af: is hij de ware? Nou, dit zijn tekenen dat dit zeker het geval is!

Je kunt jezelf zijn

Tuurlijk, we kleden ons graag mooi aan, maar wat is er nou fijner dan een man die het niet uitmaakt wat je draagt? Hij vindt je 24/7 mooi, of het nou in een classy jurkje is of in je favoriete oversized trui. Je hoeft je daarnaast niet anders voor te doen dan je bent. Jouw hobby's en interesses boeien hem en jouw vrienden worden zijn vrienden. Heerlijk!

Je vergeet alles en iedereen om je heen

Als je in zijn ogen kijkt, doet niets er meer toe. Je denkt niet meer aan je exen, met wie het allemaal niet is gelukt. Sterker nog: als je hen tegenkomt, ben je alleen maar blij dat híj het uiteindelijk geworden! 

Jaloezie is verleden tijd

Een beetje jaloezie kan gezond zijn, maar ongezonde jaloezie is in veel relaties een groot probleem. Hij durft jou los te laten en andersom vertrouw jij hem ook voor de volle 100 procent. Vertrouwen en met elkaar praten is de basis.

Jullie zijn er voor elkaar

Hij is er voor jou wanneer je een baaldag bent en jij helpt hem met een benarde situatie wanneer dat nodig is. Jullie steunen elkaar door dik en dun.

Hij is jouw grootste fan

Wat je ook doet, al is het koekjes bakken of een zandkasteel bouwen, hij is trots op jou! Hij steunt je in je carrière en persoonlijke ontwikkeling en geeft je eerlijk advies als hij vindt dat je bepaalde keuzes misschien moet heroverwegen. Hij zal je in ieder geval nooit weerhouden van het maken van je eigen keuzes! 

Hij kan goed overweg met je familie

Het is natuurlijk jouw partner, maar het is fijn als je familie achter je staat en het ook goed met hem kunt vinden. Jullie moeten immers samen Kerst, Pasen en verjaardagen vieren: fijn als dat zonder kleerscheuren en moddergooien kan!

Je bent gelukkig

Het allerbelangrijkste: je bent gelukkig! Je wilt niets liever dan samen met hem zijn en een leven opbouwen. 

Lees meer over: