LIFESTYLE

De leukste Kerstfilms op Netflix

Wat is nu leuker in deze koude wintermaanden dan in een huis vol lichtjes en met warme chocolademelk naar zoetsappige kerstfilm te kijken? Gelukkig heeft Netflix een heel kerstassortiment, zelfs in dit vreemde jaar. Wat zijn dit jaar de leukste kerstfilms om te kijken? Nestel je lekker onder je dekentje op de bank en geniet van deze kerstfilms: 

The Princess Switch 2: Switched Again

Stacy DeNovo en haar dubbelganger Duchess Margaret zijn terug in het vervolg van The Princess Switch. Vanessa Hudgens kruipt niet alleen terug in de rol van Stacy en Margaret, maar speelt dit jaar ook het eigenzinnige nichtje van de Duchess. In het mierzoete vervolg is Stacy getrouwd met prins Edward en zijn Kevin en Margaret uit elkaar. De koning en vader van Duchess Margeret overlijdt, wat Margaret de troonopvolger van Montenaro maakt. Alles loopt in de soep wanneer het nichtje van de Duchess in beeld komt.

The Christmas Chronicle’s 2

Kurt Russel is terug in het tweede deel van de Christmas Chronicles. De brutale elf Belsnickel zorgt voor problemen rond de kerst wanneer hij dreigt de Noordpool te verwoesten en daarmee kerstmis te verpesten. Kate is ondertussen een tiener en is ongelukkig wanneer haar moeder een nieuwe vriend krijgt. Wanneer ze per ongeluk op de Noordpool belandt, probeert ze samen met de zoon van haar moeders vriend kerstmis te redden.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Of je nu jong of oud bent, deze film is voor iedereen leuk. In deze nieuwe musical is de speelgoedwinkel van de ooit succesvolle uitvinder Jeronicus Jangle veranderd in een pandjeshuis. Na het bedrog van zijn oud-leerling leeft hij een teruggetrokken leven. Zijn kleindochter probeert daar verandering in te brengen door samen met haar opa te werken aan een nieuwe uitvinding. Deze kleurrijke en visueel prachtige film is heerlijk om op een zondagmiddag te kijken.

De Familie Claus

De Familie Claus is de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm op Netflix. Na de dood van Jules’ vader heeft hij een hekel aan kerstmis. Wanneer de moeder van Jules moet werken tijdens kerst, wordt hij naar de speelgoedwinkel van zijn opa gestuurd. Daar ontdekt hij een magische sneeuwbol waarmee hij op verschillende locaties op de wereld terechtkomt. Hij ontdekt een groot geheim van zijn opa dat zijn leven voor altijd zal veranderen. De film is mega zoet, perfect dus voor de feestdagen.

Dolly Parton’s Christmas on The Square

Dolly Parton verandert in deze film in een ware kerstengel. In een moderne versie gebaseerd op een Christmas Carol keert Regina Fuller terug naar haar geboorteplaats. Ze laat het land verkopen, waardoor mensen uit hun huis worden gezet met kerstmis. Kan kerstengel Dolly Parton de vrouw op andere gedachten brengen? Volgens velen is het een van de foutste kerstfilms op Netflix, maar dat maakt het toch alleen maar leuker?

Lees meer over: