LIFESTYLE

Kijktip: Echte Gooische Moeders

In 2019 interviewden we Pauline, Bo, Florine, Leslie en Kimberly over hun avontuur van jaren terug: Echte Gooische Meisjes. En dat is leuk: deze zijn weer terug op televisie, ditmaal met Echte Gooische Moeders.

In 'Echte Gooische Moeders' gaan opnieuw de deuren van het Gooische 'reservaat' open. Hoewel enkelen van hen inmiddels niet meer in het Gooi wonen, blijft toch altijd gelden: je kunt het meisje wel uit het Gooi halen, maar het Gooi niet uit het meisje. Zo worden de kinderen naar school gebracht in een superdeluxe elektrische bakfiets, staan er geen boerderijkipjes maar echte chique raskippen in de tuin en maken de dames een citytrip mét privévliegtuig.

Maar inmiddels is gebleken dat het ook leven van een Gooische moeder niet altijd bol staat van de glitter, glamour en luxe, en dat ook zij allemaal dealen met hun eigen uitdagingen. Zo kampt Pauline niet alleen met een bakfiets die het plotseling begeeft, maar ook met een nog onvervulde wens voor een derde kindje. Bo, die alles heeft wat haar hartje begeert en is dolgelukkig met haar gezin, zoekt ook naar wie ze is náást alleen trotse moeder. Kimberly heeft een pittige tijd achter de rug als alleenstaande moeder, maar heeft inmiddels haar zaken goed voor elkaar met haar eigen succesvolle beautysalon en een kersverse relatie. We zien Leslie die kampt met en hard werkt aan haar angstige gevoelens sinds de geboorte van haar zoon en Florine, wiens langgekoesterde kinderwens éindelijk uit gaat komen na een langdurig traject.

'Echte Gooische Moeders' is vanaf woensdag 4 november wekelijks te zien, exclusief bij Videoland.

Klik hier om onze interviews met Pauline, Bo, Florine, Leslie en Kimberly te lezen.

 

Lees meer over: