LIFESTYLE

Luxe gym in hartje Jordaan

Op 1 november opende personal training studio Slim Living een eigen locatie aan de Westerstraat 103-105 in Amsterdam. Na jarenlang personal training sessies te hebben aangeboden in het W Amsterdam en Park Centraal hotel vond oprichter Bas van Beest het tijd voor een prachtige eigen locatie waar de gehele dag op afspraak personal training wordt gegeven.

Op de nieuwe locatie van Slim Living zullen enkel en alleen personal training sessies op afspraak worden gegeven. De luxe gym is uitgerust met de nieuwste apparatuur, mooie kleedkamers en een bar, waar je na de training terechtkunt voor een lekkere shake, koffie of een gezonde snack. Verder bestaat er speciaal voor gasten van Slim Living een gratis parkeergelegenheid voor de deur en staat privacy hoog in het vaandel: trainingen worden op halve en hele uren gestart, zodat je de kleedkamer met privé douche altijd voor jezelf hebt. De studio wordt uitstekend geventileerd en bij de bouw van de gym werd rekening gehouden met anderhalve meter afstand, zodat je met privacy, gemak én geheel coronaproof je personal training kunt volgen. Bij Slim Living is het trainen wanneer je wilt, maar wel op afspraak en met een personal trainer.

Slim Living

Slim Living werd in 2015 door Bas van Beest in het leven geroepen voor mensen die ondanks hun drukke bestaan toch de teugels in handen willen houden en er een gezonde levensstijl op na willen houden, maar wel met een beetje hulp.

Van Beest weet hoe lastig het is om te beginnen met een gezonde levensstijl en dit vervolgens vol te houden, vooral als je de hele dag van hot naar her aan het rennen bent. Daarom biedt Slim Living een complete planning voor een gezonde levensstijl van A tot Z. En omdat niet ieder mens hetzelfde is, wordt er een aanpak gecreëerd die echt gericht is op jouw lichaam en leven.

Zo wordt er gekeken naar de trainer die het best bij jou past, naar het soort training dat goed bij jouw wensen en lijf aansluit en krijg je een persoonlijk voedingsplan aangemeten. Voor de personal training sessies van Slim Living kon je tot op heden terecht in het W Hotel of Park Centraal Hotel voor een-op-een sessies. Nu wordt er getraind op de eigen luxe locatie aan de Westerstraat, maar ook in het W Hotel biedt Slim Living nog personal training aan.

Lees meer over: