BEAUTY

Marieke Hagesteijn

Marieke probeerde mesotherapie, mét succes. 'Ik krijg allemaal complimenten over mijn huid!'

Wat is nou de beste methode om je huid te verbeteren? Ja, daar is geen eenduidig antwoord op. Blogger Marieke heeft zichzelf als missie gesteld om de ideale skincare routine en behandelingen te ontdekken. Speciaal voor Classy deelt ze haar bevindingen en de gewenste en ongewenste resultaten. 

'Mesotherapie

Een half jaar geleden ben ik begonnen met mesotherapie, een therapie waar ik zelf super nieuwsgierig naar was. Met mesotherapie geef je de huid een echt boost. Deze schoonheidsbehandeling is één van de meest uitgevoerde gezichtsbehandelingen, omdat mesotherapie de meest effectieve manier is om de vochtbalans van de huid te herstellen. Lijntjes en rimpels zullen verminderen ne het volume van de huid zal toenemen, waardoor de huid er voller en jonger uitziet.

Om het vochtgehalte van de huid te optimaliseren brengen we met behulp van een meso-gun vitamines, mineralen en hyaluronzuur aan in de huid. Deze schoonheidsbehandeling is volkomen veilig en zeer effectief. Al na de eerste schoonheidsbehandeling kan je het eerste resultaat ervaren en zien. De huid wordt direct zichtbaar opgevuld. Op de lange termijn zal de huid steeds meer stralend en er enorm gezond uit gaan zien. Mijn huid is indertijd opgemeten en het resultaat was echt verbluffend. Ikzelf zie het ook echt en krijg ook van mijn vriendinnen complimenten over mijn huid!

Radiofrequentie gezicht

Na de zomer zijn we een nieuwe kuur gestart om echt te werken aan de verslapping. Met Mesotherapie hebben we de vochtbalans hersteld en nu wil ik echt gaan voor die facelift zonder operatie? De kuur met radiofrequentie is de manier om de tijd terug te draaien en jouw huid te liften en te herstellen op een natuurlijke manier. Door de combinatie van lymfedrainage, lichte bindweefselmassage, ultrasound en radiofrequentie is deze behandeling een uitstekende manier om je huid te verjongen. Voor optimaal resultaat op korte en lange termijn adviseert Cadance Huidinstituut een kuur van 8 tot 12 behandelingen. Jouw huid is gladder, gelift en ziet er jonger uit door de aanmaak van nieuw collageen. Ik heb nog twee behandelingen te gaan, maar ik kan soms mijn evenbeeld in de spiegel niet geloven. 

Bepaalde kenmerken zullen niet verdwijnen, maar mijn huid glanst, voelt veel steviger aan, fijne lijntjes verdwijnen, rimpels zijn minder diep geworden en ja, pigmentvlekken worden ook minder! Ik ben super tevreden en ben echt heel erg benieuwd wat het resultaat over een aantal weken is, wanneer je eigenlijk pas echt het resultaat kunt zien. 

Willen jullie meer weten over een van deze behandelingen, vraag het mij;) of kijk op de website van CadanceHuidinstituut!'


 

Moeder, Vrouw, Sportief, Fit, Modebeust en Motivator. Nu de kinderen langzaam uit huis gaan, kiest Marieke voor haar vrijheid en laat ze graag inspireren door alles dat op haar pad komt. Ze koestert een grote liefde voor schrijven.