BEAUTY

Marieke Hagesteijn

Dé beautybehandeling van 2022? De Buccal Facial! En Marieke onderging het...

Soms ben je wel eens benieuwd of er nog steeds nieuwe beautybehandelingen aangeboden kunnen worden. Of er nog steeds iets nieuws komt, dat echt zou kunnen werken! Nou, het kan, zo vertelt Marieke. 'Wereldsterren, zoals Kate Moss, Jennifer Lopeze en Meghan Markle, zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd, is het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu...'

'Onlangs mocht ik het zelf ervaren bij de Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute. Zij voeren deze behandeling ook uit, maar dan op een unieke wijze. De behandeling wordt gerealiseerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk Labareau. Zo heeft je huid niet alleen profijt van de techniek, maar ook van de luxeproducten.

 

Aftermovie

De behandeling was voor mij een nieuwe ervaring. Het masker dat volledig je gezicht bedekt, zowel ogen als mond, was even wennen. Tegelijkertijd voel je je huid tintelen na de peeling en kun je alleen maar bedenken "dit is super goed wat hier gebeurt!" De aansluitende massage is meer dan welkom na een redelijk intensieve behandeling. Ik heb ervan genoten en zou het iedereen kunnen adviseren om dit eens gaan te beleven. De aftermovie kunnen jullie bekijken op mijn instagram Marieke_Hagesteijn.

 

Buccal Hollywood Facial: dé ontdekking van 2022

Tijdens de 70 minuten durende Buccal Hollywood Facial van BLOY Institute worden de producten van Labareau met behulp van een zuurstofapparaat dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood omdat het je gelaat vormt en je kaaklijn strakker maakt. Het bijzondere aan deze behandeling is dat je huid van binnenuit wordt gecontourd. Een Buccal Hollywood Facial vermindert daarnaast ook fijne lijnen en rimpels in het gezicht, hals en rondom de neus- en lippenplooi.

 

Over Labareau

De luxe anti-aging producten van Labareau zorgen voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien én aanvoelen. Die belofte maakt het luxe skincare merk waar door de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én een nieuwe en technologie. Deze is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Door deze hoogstaande producten te combineren met dé gezichtsbehandeling van dit moment, ben je gegarandeerd van een treatment op het hoogste niveau.

Kortom: The Buccal Hollywood Facial by Labareau van BLOY Institute word je beautyontdekking van 2022. Vol verwachting klopt mijn hart...'
Lavazza