LIFESTYLE

Monique Smitsloo

Breitling lanceert nieuwe SuperOcean collectie

Maak kennis met de nieuwe SuperOcean Heritage '57 Pastel Paradise capsulecollectie van Breitling. Het stoere horlogehuis uit Zwitserland geeft ons de kleurrijke zomer waar we op allemaal op zaten te wachten. 

De opmars van duikhorloges

Breitling lanceerde in de jaren 1950 een duikhorloge: de SuperOcean. Een baanbrekende periode in de horlogewereld, die zich steeds meer ging richten op vrijetijd en plezier. In die tijd kwamen de duikhorloges boven de oppervlakte. Denk ook aan de Fifty Fathoms by Blancpain en natuurlijk de onverwoestbare Submariner by Rolex.

 

Let's go to the beach! 

Nu waren de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw sowieso een periode waarin de vrijetijdscultuur hoogtij vierde: de welvaart nam toe, huishoudelijke apparatuur werd steeds tijdsbesparender, en vakanties en weekenden waren bij uitstek het moment om naar het strand te gaan. De nieuwe place to be. 

De SuperOcean van weleer heeft zich ontwikkeld tot een modieus en zomers dameshorloge! De nieuwste creatie van Breitling voor dames is een frisse nieuwe uitvoering. 

Snoepwinkel van kleuren

Het kleurenpalet voor deze nieuwe Capsule-damescollectie is zomers wit, zeegroen, mintgroen en iced latte - allemaal met toon-op-toon-wijzerplaten, lunettes en banden. Maar de echte eyecatcher is de versie in regenboog- en oranjetinten.

 

Geschiedenis Breitling

Sinds 1884 heeft het Zwitserse horlogemerk Breitling een reputatie opgebouwd op het gebied van prestigieuze horloges met de nadruk op precisie. Het ontwikkeklde onder meer de polschronograaf.