MODE

Geschreven door Veerle Contant

In een jurk van de koninklijke familie

We weten allemaal inmiddels dat Gravin Eloise van Oranje booming is op instagram, je zou haar een echte insta babe kunnen noem. Volledige naam van de 18-jarige is Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje Naussau. 

Ze is de dochter van prins Constatijn en prinses Laurentien. Sinds 2018 is Eloise actief op instagram. Het is uniek dat ze ons een inkijkje geeft in haar privéleven, nooit eerder heeft iemand van de koninklijke familie dit gedaan. Eloise maakt wel deel uit van de koninklijke familie maar behoort niet bij het Koninklijk huis.

Dit jaar is de gravin enorm gegroeid op haar socials en wordt een echte ‘gravinfluencer’ genoemd. Juli dit jaar had ze 111 duizend volgers op Instagram, inmiddels zijn dat er 217 duizend. Op TikTok gaat ze door onder de naam @everyprofilenameistaken met bijna 74 duizend volgers. Eloise plaatst op haar accounts veel video’s en foto’s van haar outfits. Haar eigen stijl kan ze geen naam geven en noemt ze een ‘mess’. Eigenlijk draagt ze van alles, van platform sneakers met mom jeans erop tot hoge hakken met een net pak erboven. Dat is wat haar ook zo toegankelijk maakt. Sinds dit jaar studeert ze in Amsterdam en gaat door het leven als een echte student.

Op Instagram en TikTok gaan veel posts rond waar mensen gaan thriftshoppen. Ook de gravin koopt soms haar kleding in een tweedehands kledingzaak. Daar kunnen pareltjes tussen zitten.

Mocht Eloise je nou geïnspireerd hebben en zoek je nog een leuke outfit voor de kerst; sinds 1 oktober dit jaar verkoopt ze haar kleding op een eigen platform. Via Instagram onder de naam @Clothes_Eloisevoranje kan je haar kleding kopen. Houd het account goed in de gaten want het is snel uitverkocht. Nu staat er nog een jurk op van Gerard Darel, voor 38 euro. Zodra het verkocht is verwijdert ze de foto. Dus neem snel een kijkje en wie weet loop je straks wel in een jurk van Eloise.

Lees meer over: