MODE

Modekleuren herfst en winter 2020-2021

Er staat een nieuw modeseizoen voor de deur en daar worden wij oh zo blij van! Welke kleuren staan in de herfst en winter van 2020-2021 centraal? Wij vertellen het je!

Bruintinten

Bruintinten voeren dit najaar de boventoon in onze garderobe. Denk hierbij ook aan warme tint beige, of een rijke hazelnootkleur. Camelkleuren blijven het altijd goed doen.

Framboos

Een zoete kleur die het niet alleen goed doet in de zomer: framboos vrolijkt dit jaar onze najaarsgarderobe op! Combineer deze kleur met mooie basics of ga voor een gewaagde combinatie met lichtblauw. Vooral mooi als je een zomertype bent!

Oranje

Oranje boven! Dit najaar zien we nog meer oranje terugkomen in onze garderobe. Terracotta of mandarijn, of misschien toch een zachte perzikkleur. Zoek de juiste kleur oranje bij jouw huid, haar- en oogkleur en ga stralend de herfst door.  

Olijfgroen

Een stoere kleur die je op tig verschillende manieren kunt dragen en combineren. Kies bijvoorbeeld voor een olijfgroene broek of rok en draag daarop een gekleurde blouse. Terracotta past prachtig bij olijfgroen. Of kies voor olijfgroene accessoires, zoals sieraden, een handtas of clutch, hoed of shawl.

Donkere bloemenprints

Geen specifieke kleur, maar wel een belangrijke trend: de bloemenprint trend zet door naar het najaar. In plaats van vrolijke, zomerse prints, kiezen we nu voor donkere kleuren. Bijvoorbeeld burgundy of donkerpaars, in de vorm van verfijnde bloemenprints. Lange jurken met donkere bloemenprints doen het dit najaar erg goed. Maak je look af met een stoere riem en hoge cowboy boots. Klaar voor een stijlvolle winter!

Lees meer over: