MODE

My Jewellery lanceert Comfy Party Collection

My Jewellery lanceert haar nieuwe Party Collection: een collectie die er niet alleen feestelijk uitziet, maar ook heerlijk comfortabel draagt. Ideaal nu we de feestdagen dit jaar grotendeels thuis doorbrengen.

Kerst is voor velen hét moment om te shinen, maar wat trek je aan je als je die heerlijke Beef Wellington voor de verandering niet in een restaurant, maar gewoon aan de keukentafel - of nóg lekkerder - met je bord op schoot aansnijdt? Daar heeft My Jewellery wat op gevonden. Want van glimmende strokenrokjes en bijpassende sieraden tot feestelijke tops, jurken en flared pants: alle items uit de Party Collectie zitten zo lekker dat je er ook heerlijk mee op de bank kunt hangen, zelfs als je uitbuikt na een goedgevuld zesgangenmenu.

Comfy Christmas

Sharon Hilgers, eigenaresse van My Jewellery: “Na weken thuiswerken in onze pyjama kunnen we eindelijk helemaal uitpakken in onze glitter outfits, maar omdat we niet weten wat het coronavirus en de maatregelen ons gaan brengen, hebben we de ‘Comfy Christmas’ in het leven geroepen. Wellicht moeten we Kerst grotendeels thuis gaan vieren, aan de eettafel met familie of lekker op de bank met een kerstfilm; hoe leuk als je toch een glitter-comfy outfitje kan aantrekken?”

Mix & Match

Alle kledingstukken zijn moeiteloos met elkaar te matchen, maar ook zo tijdloos dat je ze het hele jaar door kunt dragen. Zo staan de strokenrokken ’s winters mooi met een panty en stoere laarzen, maar kunnen ze ’s zomers ook perfect met blote benen en een sleehak. En wil je de sierlijke glittertop op een doordeweekse dag aan? Doe er een jeans onder en je bent meteen klaar.

De Comfy Party collectie is vanaf nu te koop in de webshop en winkels van My Jewellery.

Lees meer over: