MODE

Stijlvol de winter in met Moncler

Langzaamaan gaan de temperaturen weer omlaag en in de avond is het alweer nodig om de handschoenen aan te trekken tijdens het fietsen of het maken van een wandeling. Hoogste tijd om dus te kijken of je zelf al helemaal winterproof bent. 

Voor wie nog op zoek is naar een mooie winterjas of muts moet zekers eens een kijkje nemen bij Moncler, het luxe designer merk dat zich specifiek richt op stijlvolle winterkleding. Leuk is dat Moncler zowel een heren als dames kledinglijn heeft.

Al sinds 1952 ontwerpt Moncler winterkleding van de hoogste kwaliteit. In eerste instantie voor fabrieksarbeiders om de koud in fabrieken te doorstaan. Op verzoek van Franse Nationale Ski team die de jassen wilde gebruiken maar een beweeglijker exemplaar nodig hadden, ontstond de bekende donsjas die vandaag de dag nog steeds populair is. Niet alleen bij skiërs maar ook winterjas bij het grote publiek. De donsjas is dan ook niet meer weg te denken uit het winterse straatbeeld.

Naast winterjassen heeft Moncler ook de nodige winteraccessoires. Zo kun je er ook terecht voor mutsen en sjaals uit het luxe segment.

Lees meer over: