TRAVEL

Ontspanning en genieten bij Luxury Resort OKU Ibiza

Ontspanning en nieuwe energie opdoen in een rustig toevluchtsoord ver weg, met als doel jezelf terug te vinden en te genieten van de kostbare vrijheid? Dat is momenteel ieders grootste droom. Deze time-out is mogelijk op het prachtige witte eiland Ibiza, dat met zijn fabelachtige spirit staat voor grenzeloze vrijheid en joie de vivre. Dit maakt van dit kleine eiland iets heel groots en een van de mooiste en meest spirituele plaatsen op aarde

Daarnaast is Ibiza een van de zeldzame plaatsen die het dichtst bij het universum staat. Enerzijds is dat te danken aan het wereldberoemde rotseiland Es Vedrà, dat door zijn aantrekkingskracht de reputatie heeft een eiland vol geheimen en mysteries te zijn. Anderzijds hult de Godin Tanit het eiland in een waas van mystiek: zij is de belangrijkste Godin in de Carthaagse mythologie, de Godin van de liefde en vruchtbaarheid én de meesteres van de maan.
 

Deze magische reis en de inspirerende ervaringen op het prachtige eiland, worden afgerond in het Laidback Luxury Resort OKU Ibiza. Met het spirituele concept dat OKU Ibiza haar gasten biedt, heeft elke hotelgast de ultieme mogelijkheid om de Ibiza levensstijl te ervaren en te genieten. "OKU", wat "innerlijke ruimte" betekent, nodigt u uit voor een "levensstijl op blote voeten" en zorgt voor een onvergetelijke tijd vol levenskwaliteit, culinaire hoogstandjes en sereniteit.

Lees meer over: