TRAVEL

Voorkom problemen tijdens jouw roadtrip!

 

De leukste roadtrips zijn die reisjes, waarbij je zonder pech het doel behaalt. Maar hoe kun je die pech zoveel mogelijk voorkomen? “Dit begint al bij de aankoop”, legt Arjan Heemskerk, directeur van het Broekhuis Occasion Inkoopcentrum uit.

 

“Steeds meer mensen kiezen voor een occasion, in plaats van een nieuwe auto. Wel moet die occasion steeds vaker van de dealer zijn. Dat snappen wij, want zekerheid is bij zo’n grote aankoop heel belangrijk”, vertelt Arjan. “Een auto is voor veel mensen, naast een huis, de duurste aankoop. En ook al worden auto’s steeds beter, de complexiteit van de techniek neemt ook toe. Dat brengt risico’s met zich mee.”

“Een goede dealer kan daarin de gewenste zekerheid bieden. Daarnaast is het fijn als je in het aankoopproces volledig ontzorgd wordt. Zo hoef je niet bang te zijn dat je na een jaar de auto weer wilt inruilen omdat er iets mis is.”

Onderhoud & Garantie
Bij Broekhuis staan er gemiddeld 3.000 occasions op voorraad. “Alle occasions controleren wij grondig op kwaliteit én geschiedenis, alles moet kloppen! Bij aanschaf van een occasion kiezen veel klanten ervoor om hun kersverse aankoop ook compleet te laten afleveren met onderhoud en garantie, zodat ze verzekerd zijn van onbezorgd rijplezier.”

“Ons uitgebreide dealernetwerk met meer dan vijftig vestigingen staat vervolgens voor je klaar om in de daaropvolgende jaren het juiste onderhoud te bieden. Dat scheelt onnodige slijtagekosten én vermindert het risico op pech onderweg. Daarnaast blijft je auto aan het eind van de rit, wanneer je hem wilt verkopen, meer waard.”

Voorkom pech onderweg tijdens jouw roadtrip en ga op pad met een Broekhuis auto. Benieuwd naar de occasions van Broekhuis? Ontdek bij welke Broekhuis vestiging jouw volgende auto staat via: broekhuis.nl/occasions

Lees meer over: