BEAUTY

Tell your own story

Gusta is ontwerpster en eigenaar van het sieradenmerk GoldBandits, waaronder een mooie collectie armbanden. Gusta verraste FIRA door een speciale FIRA ketting te ontwerpen. Een ontzettend gaaf gebaar met als resultaat een mooie ketting die we met veel FIRA trots zullen dragen.

Voorliefde voor Italiaanse sieraden.

Deze powervrouw besloot zo’n zes jaar geleden haar baan op te zeggen om een Italiaanse sieradenmerk in Nederland op de markt te brengen. Aan deze beslissing ging een periode van twee jaar onderzoek en nadenken vooraf. Zo’n acht jaar geleden kocht Gusta namelijk een mooi armbandje tijdens haar vakantie in Italië. Ze was zo van dit merk gecharmeerd dat ze er meer mee wilde doen. Maar goed, voor jezelf beginnen en al je zekerheid overboord gooien is best een stap. Ze deed het en met succes!

Inmiddels heeft het Italiaanse merk plaats gemaakt voor een eigen sieradenmerk genaamd GoldBandits.

Een armband met een betekenis

Inspiratie voor haar armbanden vindt Gusta in alledaagse dingen, natuur, mode, nieuws of inspiratie vanuit samenwerkingen. Denk hierbij als voorbeeld aan de FIRA ketting. Voor het ontwerptraject werkt Gusta samen met een 3D-tekenaar. Na goedkeuring van een sample kan de armband in productie genomen worden. Voor de GoldBandits armbanden wordt 18 karaat goud stijlvol gecombineerd met een satijnen koord. De afwerking gebeurt handmatig in Nederland. 

Elk type armbandje is ontworpen vanuit een bepaalde denkrichting, zodat de drager het ook met een betekenis kan dragen. Iedere vrouw heeft iets ondeugends in zich of heeft een heel speciale eigenschap waar ze trots op is. De GoldBandits armband bevestigt die speciale eigenschap heel mooi. Neem als voorbeeld de armband met een kleine handgranaat; deze is gemaakt met de intentie om de liefde tussen twee personen te benadrukken; I’d Catch A Grenade For You! De roos staat juist weer voor ‘Be Your Own Kind Of Beautiful’ en de lotus voor ‘No Mud No Lotus’. 

Ben je benieuwd welke armband bij jou past? Kijk dan zeker eens op de website www.goldbandits.com. Hier vind je ook de verkooppunten terug. Wij zijn in ieder geval fan van deze prachtige sieraden!

Lees meer over: