MODE

Sieradentrends: Zeg het met sieraden!

De Nederlandse vrouw is de laatste jaren veel modebewuster geworden. In de fashionwereld mag alles en combineren is een must. Dit geldt ook voor juwelen. Maar wat zijn nu de trends op sieradengebied? Net als in de mode zijn sieraden een verlengstuk geworden van jouw persoonlijkheid. Het maakt niet uit zolang jij je er prettig bij voelt.

Statement oorbellen van Bjorn van den Berg
Statement oorbellen van Bjorn van den Berg, www.bjornvandenberg.com

1. Kleurstenen

Opvallend is de opkomst van de kleurstenen. In de landen om ons heen zien we dit al jaren.
In Nederland is de diamant al decennia de toonaangevende steen in sieraden. De koning
der edelstenen kwam, zag en overwon alles. Maar eindelijk is er nu ook de waardering voor
de kleurstenen. Trendy sieraden waarin kleurstenen het middelpunt zijn. Juist door deze stenen kun je de sieraden makkelijk aanpassen aan je kleding. Onyx, labradoriet of rozenkwarts. De Nederlandse vrouw mag eindelijk kleur bekennen!

2. Statement pieces

Met dat ene opvallende sieraad laat je zien wie je bent, hoe jij jezelf voelt. Heerlijk over de top en volledig in the spotlight. Denk daarbij aan die grote oorbellen of die ene grote ring om de middelvinger. Eigenlijk kan het niet gek genoeg zolang jij het mooi vindt. Je hoeft je geen zorgen te maken over kleurcombinaties. Geel, wit of geelgoud, het mag allemaal.

3. Layering

In 2017 zagen we het voor het eerst, maar inmiddels kunnen wij er niet meer omheen: layering. Eenvoudige en klassieke sieraden die eindeloos worden gecombineerd.
Als basis een eenvoudige schakel waaraan een net zo eenvoudig bedeltje. Niet één maar
liefst vier onder elkaar! Stapels eenvoudige ringen die willekeurig om de vinger geschoven
worden. Klassiek is het nieuwe modern geworden.

Lees meer over:
Lavazza