BEAUTY

Blog door Marieke Hagesteijn

Kleurrijk door het leven!

Eerder heb ik al eens genoemd dat ik veel bewondering heb voor vrouwen die de gok durven te nemen voor een eigen onderneming! Shabnam is daar een van en nu ik haar levensverhaal heb aangehoord nog veel meer en snap ik des te beter dat ze graag kleurrijk door het leven gaat.

 

Shabnam ontmoette ik een paar jaar geleden op een event. Een pittige, mooie, jonge vrouw kwam binnen en vulde direct de ruimte! Mijn nieuwsgierigheid naar haar was direct gewekt, daar wilde ik graag meer van weten. In gesprek met haar stijgt mijn respect. Shabnam moest namelijk vluchten als klein meisje uit Afghanistan met haar ouders naar India. Toen ze twaalf jaar was, kwam ze naar Nederland op zoek naar een vaste plek.

Dat zij gedreven is om haar droom na te jagen, snap ik zo goed als ik haar spreek. Zelfs in deze tijd van chaos, corona, een periode waar de hele wereld op zijn kop staat en stappen maken een risico is, durfde Shabnam het aan haar dromen uit te werken. Haar kliniek moest tijdelijk dicht en zij gebruikte juist deze tijd van rust om aangemoedigd door haar geliefden, haar make-up lijn "Shab" te lanceren. Ze werkt vanuit haar hart, vanuit haar gevoel, van waar zij voor staat en zo ontstond de prachtige, speciale beautylijn. Heel kleurrijk, maar dat maakt het ook zo speciaal.

Aan alles is gedacht en ik moet eerlijk zeggen dat je alleen al voor de looks deze pareltjes op je make-up tafel wilt hebben staan. De rijke kleuren voor de lippen zijn er zowel in een matte als glanzende versie. Het prachtige blush-palet geeft je wangen een mooie glans en maar niet te spreken over het kleurenpalet voor de ogen. Met deze make-up kun je echt alle kanten op: van naturel tot super kleurrijk.

Deze kleurrijke en luxueuze make-up van Shabnam zijn volledig "cruelty free en vegan". De Liquid lipsticks hydrateren de lippen, maar zijn ook de hele dag kiss- en mondkapjes-proof! De kleuren zijn elegant en tijdloos. De Lipglosses zijn er in twee varianten namelijk een matte en een glanzende gloss. De Holographic lipgloss geeft het effect van schitterende diamanten op de lippen en hé, "diamants are a grils best friend!" Deze glossy creëert een verleidelijke en mysterieuze glans door de speciale bi-colour werking. Echt prachtig en zien doet geloven. En "trust me, you will"!

Lees meer over: