BLOGS

Blog door Marieke Hagesteijn

Laboutiek: Kleding op ons lijf geschreven!

Allereerst mijn respect voor alle ondernemers in deze tijd! Hoe moeilijk is het om overeind te blijven staan en nog meer om in deze tijd met iets nieuws te beginnen! Zo mocht ik onlangs bij Stephanie, eigenaresse van Laboutiek, op bezoek komen en haar verhaal aanhoren. Zij durfde gewoon die sprong te wagen!

Ik voelde me letterlijk een beetje klein worden! Kijk ik mag uiteindelijk haar kleding dragen en ik mag het jullie laten zien, maar het ontwerpen, het nemen van risico's, het echte ondernemen, daar heb ik echt heel veel respect voor.

Het idee van haar kledinglijn is ontstaan uit eigen ervaring. Stephanie miste vooral een kledingmerk dat en een mooi vrouwelijk design heeft, en van een mooie kwaliteit is en ook nog eens betaalbaar is. 

Haar handen jeukten, ze bruiste van ideeën, maar alles tot werkelijkheid brengen was nog wel een hele opgave! Op haar zo verdiende vakantie schreef ze een businessplan en de basis voor Laboutiek was gelegd. Nu een jaar verder exporteert ze al naar 27 landen! En ik kan jullie zeggen "ik snap het"! Ik was echt in één oogopslag verliefd op haar prachtige kleding. 

Laboutiek heeft vooral goede basisstukken, maar dan wel met die extra touch die wij 'vrouwen' graag willen. De jurkjes zijn allemaal precies mooi getailleerd, de broeken zitten mooi in de taille en de jasjes hebben ook een prachtige belijning. Ze heeft voor mij de vinger precies op de juiste plek gelegd, de elegante, vrouwelijke stijl is op mijn lijf geschreven. 

Toekomstplannen zijn er nog te over. Zo werkt ze momenteel aan een 'travel'-collectie en een wat chique 'sportcollectie' waarbij ze vooral rekening houdt met het dames lijf van boven de 35 jaar. Als reislustige en sportieveling (noem me maar gerust sportverslaafd) ben ik ook naar deze collecties reuze benieuwd. 

Ik hoop dat ik jullie nieuwsgierig heb gemaakt en nodig jullie uit om haar website te bezoeken: Laboutiek.

Lees meer over: