BLOGS

Blog door Marieke Hagesteijn

Nieuwe plannen, goals en uitdagingen!

Het is eigenlijk bizar dat voor velen onder ons nieuwe goals worden uitgezet als het nieuwe jaar begint. Eigenlijk zou het zo moeten zijn dat je altijd ergens voor gaat. Eerlijk gezegd heb ik zelf nooit zoiets met 'nieuw jaar, nieuwe kansen' maar het lijkt wel of op een of andere manier dat jaar 2020 voorgoed moet worden afgesloten en dat we met elkaar aan een nieuwe start beginnen. 

Zo heb ik wel wat uitgestippeld. Zakelijke plannen, maar ook op het gebied van beauty.  Soms liet ik dit toch stiekem iets versloffen en ondanks de vele me-time momentjes, is er werk aan de winkel! De jaren gaan tellen, zullen we maar zeggen en goed onderhoud is noodzakelijk. Dus, ik hoop dat ik jullie al een beetje nieuwsgierig maak, maar ik ga in januari beginnen aan laseren! Spannend vind ik het wel, want je moet er ook echt van herstellen. Maar wat is het en wat kan ik verwachten?

Ik ga op bezoek bij Derma Puur. Zij hebben als een van de weinigen in Nederland de Erbium YAG (fractioneel) laser. Deze laser wordt gebruikt voor het verjongen van je huid en/of voor een huidverbetering. We willen toch allemaal een frisse en vitale uitstraling behouden. Met een anti-aging behandeling bij DermaPuur wordt je huid vernieuwd, hersteld en verfijnd waardoor de huid haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt. Oneffenheden zoals pigmentvlekjes, (oude) acne littekens, grove poriën, fijne- en diepe lijntjes worden teruggedrongen. 

De behandelingen kunnen ook worden uitgevoerd op één gebied zoals b.v. de huid boven de lippen, hals en decolleté maar ook op de handen. Extra aandacht voor de handen is niet verkeerd, handen kunnen ook je leeftijd verraden en worden vaak vergeten. Dat is misschien ooit nog eens een volgende stap, maar eerst maar eens dit proberen. 

Waarom nu? Of nu pas? Ik denk dat ik er zelf eerst naar moest toe groeien. Ik zie zelf echt wel dat mijn huid ouder wordt en dat ik het een duwtje in de rug kan geven. Zo'n behandeling is beter om in de winter te doen. Vooral voor mij, want ik kom veel in Spanje en zon is funest als je een laserbehandeling achter de rug hebt. 

Ik ben super benieuwd wat het uiteindelijk gaat doen en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

Lees meer over:
Lavazza