LIFESTYLE

Publicatiedatum: september 2019

Echte Gooische Moeders: Leslie

In het najaar van 2008 spatten ze voor het eerst van ons beeldscherm: Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie worden gevolgd in hun natuurlijke habitat, waarin grote villa’s, luxe auto’s en zomeren in de Côte d’Azur niet ongewoon zijn. Het blijkt een succes: er verschijnt een spin-off (Echte Gooische Meisjes In De Bijstand, 2009) en een tweede seizoen volgt in 2010. Hoe gaat het ruim elf jaar later met de vriendinnen? In een openhartig interview doen de Gooische meisjes een boekje open.

Fotografie: Jesje Veling Photography
Fotografie: Jesje Veling Photography

Leslie Keijzer (29), @lgkeijzer

Leslie is de jongste van het stel. Tijdens de opnames van het eerste seizoen was ze pas 17 jaar oud. “Achteraf gezien vind ik eigenlijk dat ik te jong was om mee te doen”, vertelt Leslie. “Ik was toen erg onzeker en zei daardoor dingen op een harde, onaardige manier, wat in de serie werd uitgelicht. Ik heb dan ook weinig positieve reacties ontvangen op mijn deelname en vind het nog steeds lastig om de afleveringen terug te kijken. Ik zie gewoon dat ik niet mezelf ben. Echte Meisjes In De Bijstand vind ik persoonlijk een leuker programma om naar te kijken.”

Van het Gooi naar Suriname

Voor Leslie blijft het een vreemd fenomeen dat mensen haar nog steeds herkennen op straat, terwijl het programma ruim elf jaar geleden op televisie was. “Het wordt wel steeds minder, maar ik blijf het grappig vinden. Na Echte Gooische Meisjes en Echte Meisjes In De Bijstand zijn Pauline en ik nog gevraagd voor Echte Meisjes In De Jungle, waarin we een maand lang moesten overleven in de jungle van Suriname. Geloof mij maar, als je een maand geen douche of toilet hebt, alleen maar in een hangmat kunt liggen en fysieke en mentale opdrachten moet uitvoeren, kom je jezelf wel tegen”, vertelt ze glimlachend. “Dankzij dit programma heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, waaronder Michella Kox. Met haar was ik later in het televisieprogramma De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS te zien, omdat zij (niet ik haha) niet goed kan autorijden.” Ook leert Leslie hier haar vriend Govinda kennen, met wie ze nu in verwachting is van hun eerste kindje. “Alleen daardoor al is dit het leukste programma waar ik aan mee heb gedaan!

Droomleven

Leslie en Govinda hebben alles wat hun hartje begeert, verzekert ze ons. Ze wonen samen in Amsterdam en hebben twee katten, Truffel en Louis. Leslie is financieel manager van het familiebedrijf, een handel in specerijen, zaden en kruiden, maar stiekem droomt ze ervan om ooit een dierenpensioen te openen. “We zijn zo gelukkig dat we nu ons eerste kindje krijgen, een jongetje. We dromen van een groot gezin, een mooi huis met (moes)tuin en veel dieren om ons heen. Kippen, geiten, katten en honden.” Hoewel ze haar ‘rol’ in Echte Gooische Meisjes minder leuk vond, is Leslie erg dankbaar voor de vriendschap die uit het programma is voortgekomen. “Het is en blijft een bijzondere ervaring. De een heeft meer contact met de ander, maar het blijft leuk als we allemaal samen zijn. We hebben altijd de grootste lol!”

Lees meer over: