BEAUTY

Dagelijkse bescherming met Alpha-H

Je huid staat dagelijks bloot aan onzichtbare schadelijke invloeden die zorgen voor vroegtijdige veroudering. De meest bekende is UV straling van de zon. Maar zelfs als je het grootste deel van de dag binnenshuis of op kantoor doorbrengt, sta je bloot aan onzichtbare schadelijke straling: het blauwe licht van computer-, telefoon en tabletschermen. Ook dit laat zijn  sporen na op de huid: het zorgt voor vorming van vrije radicalen, collageen afbraak en pigmentatie.

Ook onzichtbare stofdeeltjes zoals roet en uitlaatgassen doen een duit in het zakje: zij slaan neer op de huid, tasten de barrièrefunctie aan en veroorzaken oxidatieve schade. Het gevolg: een vale teint, vroegtijdige rimpels, verlies van vocht, stevigheid en pigmentatie. 

Onze hedendaagse levensstijl heeft dan ook grote invloed op de conditie, teint en textuur van de huid. En de mate waarin we blootstaan aan deze onzichtbare invloeden zal de komende jaren alleen maar toenemen.  

We hebben daarom meer dan ooit behoefte aan wetenschappelijk bewezen, multifunctionele producten  die niet alleen tijd besparen, maar ook écht wat doen voor de huid en haar helpen beschermen tegen de hedendaagse omgevingsfactoren.  

Daarom introduceert Alpha-H de Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15. Een revolutionaire moisturiser die inspeelt op alle hedendaagse behoeften van de huid. Deze multifunctionele 5-in-1 dagverzorging hydrateert, is een uitstekende make-up primer, bevat breedspectrum UVA/UVB filters én beschermt de huid tegen blauw licht en luchtvervuiling. In één eenvoudige stap is je huid op alle fronten helemaal future proof. 

Lees meer over: