BEAUTY

Winnen! Skin for Skin

Ware schoonheid zit van binnen. Dat weten we wel, maar het is fijn als de buitenkant zich ook goed voelt. Beautymerk Skin for Skin helpt een handje met haar supplementen, verzorgingsproducten en complete pakketten. 

Collageen is de belangrijkste bouwsteen van onze huid en is van belang voor overall health, beauty en well being. Het geheime ingrediënt van de producten van Skin for Skin is natief, Dutchmade viscollageen. Dit is 100% natuurlijk en afkomstig van de huid van de vis. Skin for Skin gebruikt een duurzaam, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces om collageen uit de huid van de wildgevangen Noordzee vis te halen. Door het gepatenteerde extractieproces verkrijgt Skin for Skin natief collageen, in plaats van hydrolysaat, dat zorgt voor een krachtig effect met een lage dosering. Skin for Skin beauty producten zijn bedoeld om jouw schoonheid van binnenuit en buitenaf te ondersteunen. Feel good, look good!

Duurzaam

Skin for Skin is duurzaam en ‘made in Holland’ en vindt haar oorsprong in de wild gevangen Noordzee vis die wordt gevangen door onze Urker vissersmannen. De vers gevangen vis wordt dagelijks verwerkt tot heerlijke filets voor de voedingsindustrie in ons moederbedrijf Varia Vis. Na dit proces blijft ondere andere de huid van de vis als reststroom over terwijl hier veel voedingsstoffen in zitten. De huid van deze wild gevangen Noordzee vis is een pure, natuurlijke bron zonder toegevoegde antibiotica, groeihormonen of voedsel dat bestemd is voor de kweek of het fokken van dieren.

Gepatenteerd

Niet alleen de bron van het collageen, ook de unieke en gepatenteerde extractiemethode onderscheidt ons van andere collageenaanbieders. Middels een uniek, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces haalt Skin for Skin dit collageen uit de huid van de vis. Doordat er geen hitte, chemicaliën of zuren gebruikt zijn tijdens dit extractieproces blijft het collageen intact.

Men noemt dit 'natief' collageen, in tegenstelling tot het hydrolisaat of ook wel verknipt collageen dat andere aanbieders gebruiken, hierdoor is de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid ook anders. Van natief Skin for Skin collageen zorgt een inname vanaf 40 mg al voor hele mooie resultaten. Het haarsupplement bevat 50 mg, terwijl ons collageensupplement zelfs 200 mg per dagdosering bevat! Met recht “the mother of all”!

Waarom collageen?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Het is een belangrijke bouwsteen voor onze botten, spieren, pezen, bindweefsel, huid, haar en nagels. In de huid is collageen verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Helaas neemt de aanmaak van ons lichaamseigen collageen af vanaf ons 25ste levensjaar. Het verouderingsproces komt hierdoor op gang. Skin for Skin ziet “anti-aging” liever veranderen in “beautiful-aging” en houden ons collageen level op peil door middel van het collageensupplement.

De producten van Skin for Skin helpen de huid een handje: krachtige supplement, fijne verzorgingsproducten en complete pakketten. 

Ben jij benieuwd naar de producten van Skin for Skin? Klik hier om naar de website te gaan! En dat is tof: met de kortingscode 'classy10' ontvang je 10% korting op je bestelling. Deze code is tot en met eind november geldig.

Daarnaast mag CLASSY een anti-aging box weg ter waarde van € 65 weggeven. Wil jij kans maken? Deel en like het bericht op Facebook, en vergeet Skin for Skin niet te liken!

Lees meer over: