BEAUTY

8 simpele beauty trucs!

Zere voetjes na een avondje stappen? Statisch haar? Geen zin in gedoe tijdens het verwijderen van je nagellak? Snel last van een glimmende neus of voorhoofd? Wij hebben dé oplossing voor deze (en andere) vervelende beauty probleempjes!

Bron: Gooisch.nl

Nagels lakken zonder te knoeien?  Smeer met een wattenstokje wat  vaseline langs de nagelranden. De lak kan nu niet meer uitlopen. Als je nagellak droog is, kun je de vaseline met een wattenstokje weer wegvegen. Súper handig!

Nagellak van je nagels verwijderen is in een minuutje gebeurd met een nagellak remover potje met daarin een sponsje en vloeistof. Het werkt als volgt: je steekt je vinger in het potje, je draait een paar keer met je vinger en de nagellak is als sneeuw voor de zon verdwenen. O.a. te koop bij Ici Paris.

nagellak verwijderen

Vast herkenbaar: zere voetjes na een avondje stappen. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden? Nee hoor. Hoeft niet. Tape je derde en vierde teen (geteld vanaf je grote teen) samen. Uit onderzoek blijkt dat in deze tenen de zenuwen lopen die de pijn in de voeten veroorzaakt. Het proberen waard!

Word jij ’s ochtends wakker met kreukels in je gezicht van het kussen? De oplossing is heel simpel: koop een kussensloop van zijden of satijn. Et voilà, je wordt rimpelloos wakker!

Statisch haar in de winter. Niet charmant en heel vervelend. Ik heb er áltijd last van. Mijn kapster gaf me de gouden tip: veeg met een droogtrommeldoekje over je haar. Van de haarwortel tot aan de puntjes. Weg met dat statische haar!

Geen gezichtsmasker in huis, terwijl je gezicht wel een boost kan gebruiken? Do It Yourself! Maak zelf een gezichtsmasker met yoghurt en honing. Heb je een droge huid? Gebruik dan wat extra honing. Heb je een vette huid? Voeg dan een beetje limoensap toe.

Last van blaren bij nieuwe schoenen? Auw! Niet fijn. Smeer wat vaseline op de plekken waar blaren kunnen ontstaan. Een beetje talkpoeder kan ook helpen.

Met een glimmend hoofd in chique restaurant. Dat wil je niet. De oplossing: blotting papier. Van Essence tot Chanel. De meeste beautymerken hebben het in hun assortiment. Blotting papier zijn dunne papiertjes die razendsnel vet van je huid opnemen. Ideaal voor in je tas!

Wat is jouw ultieme beautytip?

Bron: Gooisch.nl 

Lees meer over: