LIVING

Een duurzaam Moederdag geschenk

Veel moeders wonen nog op koude begane grondvloeren omdat er geen of onvoldoende vloerisolatie is. Met Tonzon vloerisolatie is dit probleem makkelijk te verhelpen. Het systeem levert de warmste vloer dankzij een andere en effectieve isolatietechniek. Hierdoor gaat de energierekening omlaag zodat moeders de rest van haar leven meer overhoudt van haar AOW.

Tonzon zorgt ervoor dat de inspectie van de kruipruimte en de uitvoering veilig geschiedt. “We mogen van geluk spreken dat de werkzaamheden zich afspelen in een ruimte waar de mensen niet hoeven te zijn”, aldus Ton Willemsen in een interview in Elsevier Weekblad. Daarnaast zorgt Tonzon er ook voor met deze speciale Moederdag actie dat de bloemen bij moeders terecht komen. Een duurzamer Moederdag geschenk is nauwelijks denkbaar. Trek dat luik eens open en ga aan de slag. Ga voor meer informatie over onze Moederdag actie, naar onze website www.tonzon.nl/moederdag. De actie loopt tot en met uiterlijk 17 mei.

 

Heb je geen zin om het zelf te doen? Vraag nu een offerte aan en profiteer van de “Beslis-NU” premie in combinatie met de korte levertijd. Wanneer je een offerte aanvraagt voor Tonzon Vloerisolatie profiteer je al van de “Beslis-NU” premie van €50,-. Deze premie wordt in mindering gebracht op de factuur nadat het werk is uitgevoerd. De installateurs die het werk komen uitvoeren, hebben de bos bloemen voor moeders bij zich. De bos bloemen geldt voor alle offerteaanvragen die uiterlijk 17 mei zijn binnengekomen. Je kan jouw vrijblijvende offerte aanvragen op https://tonzon.nl/beslis-nu-premie.

Lees meer over: