LIFESTYLE

Op zijn kerstbest met Hugo de Jonge

Zo, Sinterklaas de deur uit en de kerstboom naar binnen. Voor sommige mensen kan de kerst niet vroeg genoeg beginnen. Toch blijft het jaarlijks een hele opgave; het perfecte cadeau vinden. Dat brengt de vraag met zich mee: Wat zal ik mijn man, vader of achterneef cadeau doen met kerst?

Mannen. We zijn dol op ze, maar een cadeau voor ze vinden is zo makkelijk nog niet. Negen van de tien keer vragen ze alleen praktische dingen zoals sokken, niet het leukste cadeau om te geven. Daarnaast heb je er ook altijd zo’n figuren tussen zitten die niet weten wat ze willen. Dan eindig je al snel met een bierpakket, lekker geurtje of een nieuwe blouse. Maar echt origineel is het niet.

Wat is dan wel origineel hoor ik je al denken. De man een nieuwe look aansmeren heeft vaak weinig resultaat. Mannen houden van comfort en letten niet zo nauwkeurig op de nieuwste trends. Daarom is kerst de perfecte gelegenheid om je vriend, opa of broer uit zijn comfort zone te trekken. Zeg nou zelf, veel gekker dan het jaar 2020 kan het niet meer worden. Tijd voor een nieuw jaar, tijd voor een nieuwe look. Ik weet iets waardoor de man niet meer wegvalt tussen het interieur.

Het zal je vast niet ontgaan zijn; de schoenen van Hugo de Jonge. De vicepremier paradeert regelmatig met kleurrijkste schoenen met de meest gekke printjes over het Binnenhof in Den Haag.  Ondanks dat het een kwestie is van you love it or hate it, past het zeker in het hokje origineel. Daar blijft het niet bij, jij kunt ze ook aanschaffen.

De Rotterdamse winkel Mascalori verkoopt de welbekende Hugo de Jonge stappers in alle soorten en maten. Ze hebben zelfs vrouwen varianten. Reptielen-, bloemen- en stippenprints zijn er met nog meer bijzondere designs te vinden. Voor ieder wat wils. De unieke prints op de schoenen zorgen er gegarandeerd voor dat je zal opvallen deze kerst. Wel moet je er wat geld voor over hebben. Heel goedkoop zijn ze niet. Voor een bedrag van rond de tweehonderd euro zijn ze voor jou. Mocht de man in kwestie bang zijn om koude voeten te krijgen deze winter dan is er geen reden tot paniek; de winkel verkoopt ook sokken in dezelfde Hugo stijl.

 

Lees meer over: